2016. október 10., hétfő

# 30x30 # Berry71Blue

Joy to the World

(Októberi kihívás a Berry71Blue csapatánál)


A Berry71Bleu októberi Plum Passion Mood Board - kihívására készítettem ezt az oldalt. Sokak véleménye szerint ez a kihívás nehéz, mely leginkább a színvilága miatt gondolnak így. Számomra ez a kihívás izgalmasnak és könnyűnek tűnt. Amíg el nem kezdtem alkotni....

...mert bár a színe számomra nem jelentett kihívást (hisz a kedvenc színem a lila) ám még is megdolgoztatott ez a moodboard.

Eredetileg nem ezt a virágcsokrot képzeltem el, de a vázlat összerakása közben átalakult. Ekkor megörültem ennek az elrendezésnek, hisz ha már ennyi virágot teszek rá, akkor azt akár már egy csokorba is fonhatom :)

Alapozás után stencillel zöld leveleket vittem fel, ezt követően pedig nyomdáztam. Ezután már jöhettek is a virágok. A végén pelyhekkel és darákkal dobtam fel az összhatást. Csipit nem sokat használtam most, mert szerettem volna ha a virágoké a főszerep. 

A végeredménye pedig ez lett:


A legvégén pedig még eszembe jutott, hogy talán hatásos lehet még egy kis tépett szél :)

Így hát kerestem ez színbe hozzáillő zöld kartont és már jöhetett is a tépegetés. Szerintem nem lett olyan rossz :)


Ja...és hát az asztalom alkotás közben :)




A fenti oldallal pályázok még a Butterfly Reflections Ink oldalán is, hisz ebben a hónapban gyönyörű a moodboardjuk és a Scrap Man oldalán ahol a téma maga a Nő!

További részletfotók és videó:




    

13 megjegyzés:

  1. wow this is stunning, thank you for entering our challenge here at Berry71Bleu x

    VálaszTörlés
  2. Wow!! this is such a beautiful layout, I love your colour choice and so many wonderful details. Gorgeous work my dear. Thank you for sharing with us over at Scrap & Craft Inspiration. Good Luck!
    Hugs Suzi

    VálaszTörlés
  3. This is a great LO with lovely details to catch the eye. Thank you for sharing with us over at Scrap & Craft Inspiration. Good Luck!

    VálaszTörlés
  4. Love it ... gorgeous colours ... Thank you for playing along with us at Scrap & Craft ... Margot xx

    VálaszTörlés
  5. So incredibly beautiful, you have captured the moodboard so wonderfully :) Thanks for joing our October challenge at Berry71bleu!

    VálaszTörlés
  6. Fab page! Thank you for joining Berry71Bleu this month!

    VálaszTörlés
  7. Absolutely gorgeous and beautiful! Love the design and the fabulous styling! ;-) Thanks so much for playing along with Berry71Bleu this month! ;-)

    VálaszTörlés
  8. Page wonderful, thank you for participating in the task of ScrapMan.

    VálaszTörlés

Scrap by Eszter. 2017
Design with ♥ Alesanalovesky

Látogatók

Flag Counter