2016. október 9., vasárnap

# Eszter # Kihívás

Minden nap, ma...

(Októberi kihívás a Sugallatok csoportban)   
Moodboard inspirációként készültek ezek az alkotások. Nem volt egyszerű dolgom a színekkel, mert nem mindennapos számomra. A fotóval szerencsém volt, tavaly készült Visegrádon. Azóta őrzöm, hogy készítek vele egy oldalt.
Úgy elkapott a készítés láza, hogy mindjárt 2 alkotás is született ebben a témában.

Témaként, annak ellenére, hogy nehéznek tűnt, még is inkább a színeket választottam. Nincs mit tenni, szeretem a kihívásokat. :) A narancssárga, piros, sötétszürke színekkel barátkoztam miközben még egy nehézséget próbáltam leküzdeni. Még pedig a papír rétegzést. Ez a második oldalam, ahol a papír csíkok rétegzésével próbálom a fotót kiemelni. Mostanra úgy érzem ez a kihívás kipipálva! A moodboardhoz pedig színben kitűnően passzoló Homegrown papírkészletből gyerekjáték volt kiválasztani a megfelelőeket! Még is a legnagyobb könnyedséget a Domestic Goddes kollekció adta, hisz ez a papírkészlet színeiben is a kihíváshoz passzol!
Eredetileg a sahdowboxot terveztem készíteni erre a hónapra, mégis az oldal megelőzte. A shadowbox számomra mindig is különlegesnek tűnt. Még sosem készítettem. Viszont kaptam egyet a Virágtól és így nem volt mese, alkotnom kell. Ezt magamhoz képest nagyon szolidan oldottam meg. Nem akartam tele tömni virágokkal, a színéhez nekem ez most valahogy nem passzolt, így némi bronzos hatású kiegészítést választottam inkább.

Az oldal                                                            


A shadowbox



Ezekkel az alkotásokkal pályázok a Lindy's Stamp Gang: October Photo Challenge és a Anything But Cute csapatához is, hisz színeiben tökéletesen harmonizáló alkotás, az Ő októberi kihívásukra pont megfelelő :) 
Továbbá a Fabrika 212 blog kihívása is a meleg színekről szól.


Még néhány részletfotó:

        

    

17 megjegyzés:

  1. Beautiful artwork, you got the combo perfectly! Don't forget to list and link the Lindy's products used to be eligible. Thanks for joining at Lindy's stamp gang!

    VálaszTörlés
  2. Cool colors and great project! Thank you for joining Lindy's Stamp Gang color challenge!

    VálaszTörlés
  3. Oh my goodness! Your layout is incredible, the brick background is gorgeous, full of wonderful texture and beautiful colours - the whole page is so rich in autumn colours. The shadow box is a delight and again, is full of rich colours and wonderful textures - so, so beautiful! Thanks for joining in our 'An Autumn Day' challenge at Anything But Cute. Anne DT x

    VálaszTörlés
  4. WOW! This is so so cool! Love the shadow box encasing. Really stunning design. Thank you for joining our Autumn Day challenge at Anything But Cute! Hugs, Autumn

    VálaszTörlés
  5. wow lovely texture and colors thanks for playing at Lindy's stamp gang Challenge this month!!!!

    VálaszTörlés
  6. Super Nice.
    Thanks for playing along at Lindys!

    VálaszTörlés
  7. Wow, both of your projects are stunning!! I love the colors and designs of both!! The bricks look amazing!! Thank you so much for playing along at Anything But Cute for our Autumn Day Challenge!! Have a great day :)

    Lisa
    A Mermaid's Crafts

    VálaszTörlés
  8. Thank you for join us at Lindy’s Stamp Gang!

    VálaszTörlés
  9. How beautiful ! I'm amazed ! Thank you from a blog Fabrika 212 .

    VálaszTörlés

Scrap by Eszter. 2017
Design with ♥ Alesanalovesky

Látogatók

Flag Counter