2017. február 19., vasárnap

# 7 Doits Studio # Challenge

Fire

A 7 Dots Studio januári kihívása ihlette ezt az oldalt. A feladat egy kedvenc szín használata, vagy éppen egy olyan szín amit nem használunk az alkotásunk során. Én az utóbbit választottam. Egy ideje már őrizgetem a Domestic Goddes kollekció néhány lapját, hogy majd a megfelelő időben felhasználom. Eljött ez az idő :) 
Tehát a piros és fekete színeket választottam, mert ezekkel szinte sosem alkotok. A fotót is éppen ezért kerestem az interneten hozzá, mert semmilyen családi fotót nem tudtam volna felhasználni az elképzelésemhez. Mikor megláttam az égő fákat és a kormos lányt, tudtam, hogy meg van a tökéletes fotó és az, hogy mit is ábrázolhatnék az oldalon.

Az alkotáshoz fekete és piros glitteres Splash tintát használtam. Díszíteni pedig a sizálon kívül kopasz ágakat használtam. Miután a megalkotni kíván kép egy kiégett erdő, ezért több díszítést nem is használtam.

Íme az oldal


További részletfotók


4 megjegyzés:

  1. GORGEOUS I can't say something else, I really think this is so stunning, gorgeous textures and colors...Thank you for joining 7 Dots Studio challenge this month!

    VálaszTörlés
  2. wow wow wow beautiful I love it !!! Thank you for joining 7 Dots Studio challenge this month

    VálaszTörlés
  3. Ooooh this is exquisite, love everything about it. Amazing photo too. Thanks so much for playing along with us at 7dots!

    VálaszTörlés

Scrap by Eszter. 2017
Design with ♥ Alesanalovesky

Látogatók

Flag Counter