2016. november 30., szerda

# Challenge # Fehér

It's snowing ...

Ezzel az alkotással volt munkám. 3 napig csak nézegettem a hátteret és a fotót, hogy mit is kezdhetnék vele. A kihívás mely ezt az alkotást inspirálta, már befejeződött mire elkészült :) Ettől függetlenül nem adtam fel, akkor is befejeztem.

Az alap egy 18x24 cm-es vászon. A stencilezett háttérre csak a fotó volt a koncepció. A kiemeléséhez sizált használtam. A fotón lévő fa sort mindenképpen folytatni szerettem volna, így kis dekor korallt használtam, melyet festettem szürkére és fehérre. Amit még kitaláltam az elején az a kapu volt. Ennek is sokára találtam meg a helyét. Dekoráltam még chipboard-dal és hungarocell gömbökkel. Sok alapanyagot nem használtam hozzá, még is sokára találtam meg mindennek a helyét.

Íme a kép



Kihívások: Mixed Media Place (12.20) - Scrap Box  - Scrapki Wyzwaniowo (12.31)FABRIKA DECORU - Scrap Stamps (12.05) - Frilly and Funkie - Home for Holidays (12.13.) - Scrap Sramps (12.12) - AGIART

További részletfotók 

27 megjegyzés:

  1. Какое зимнее чудо! Клас!
    Спасибо за участие в задании от ScrapBox!

    VálaszTörlés
  2. It is an amazing piece of art! Thank you for playing with Fabrika Decoru! / Ваша работы завораживает и заставляет ловить детали в каждой фотографии! Вам удалось передать настроение нашей доски! Спасибо, что творите вместе с Фабрикой Декору!

    VálaszTörlés
  3. Amazing creation as always wow wow wow thanks for playing at MMP and Scrapki challenge !!!

    VálaszTörlés
  4. Beautiful! Love the landscape with the inviting gate to the beautiful view. Thanks for playing along with us in the Frilly and Funkie "Home for the Holidays" challenge!

    VálaszTörlés
  5. Amazing, absolutely amazing! I like it ! The magic of winter in the air. awesome!
    sincere thanks from the workshop "СкрапШтампинг" )

    VálaszTörlés
  6. Сказочно! Красота!

    VálaszTörlés
  7. Such amazing detail and wintry beauty here. I love the gate opening and the sense of depth you created with all these intricate layers! Thank you so much for sharing with us at the Frilly and Funkie "Home for the Holidays" challenge!

    VálaszTörlés
  8. Fabulous!!! Thank you for joining us in our Scrapki-Wyzwaniowo challenge "Magic"! xx

    VálaszTörlés
  9. Oh!! Beautiful!! Thanks for playing at MMP challenge!!!

    VálaszTörlés
  10. Beautiful winter scenery and the whole creation! Thank you for playing along with us at Mixed Media Place and scrapki-wyzwaniowo.

    VálaszTörlés
  11. Amazing winter! I love your whole creation :-)
    Thank You for playing with us at scrapki-wyzwaniowo :-)

    VálaszTörlés

Scrap by Eszter. 2017
Design with ♥ Alesanalovesky

Látogatók

Flag Counter